viser
Items: 0 Totalt: Kr0.00
Valuta
EuroPound SterlingNorwegian KroneSwedish Krona

Samsvarserklæring


Klikk til
Samsvarserklæring

 

Alltid Billigst Garanti!

Garantier


Vi har 12 måneders garanti på skuffer

Klikk til garantiskjema
 

Kjøp og Salgsvilkår


Klikk her
 
Enter your email details

Betalingsmetoder


Vanlige spørsmål

Alle priser på hjemmesiden til Hardlife AS er ekslusive mva, dette kommer også frem når en gjør en online bestilling.


“Hvem trenger jeg å kontakte for å plassere en ordre?”


Ingen! Hvis du ønsker å bestille et produkt, kan du gjøre det gjennom vår nettside og vi vil plukke opp bestillingen med en gang. Men hvis du ønsker å snakke med noen om din bestilling eller et annet element ikke vises, kan du selvfølgelig kontakte et medlem av vårt salgsteam - bare gå til vår chat boks nederst til høyre eller send mail til salg@hardlife.no.


“Når kan jeg snakke med noen?”

Vårt team er ikke alltid tilgjengelig på telefon. Legg igjen beskjed på mail eller SMS og vi vil kontakte deg. Alternativt, hvorfor ikke se om vi er tilgjengelige på vår live chat system, vi er ofte tilgjengelig utenfor kontortid også!

“Hvilken informasjon trenger jeg å gi for min maskin eller HK feste ?”

Det er viktig å ha riktig merke og modell (er) av din gravemaskin for hånden. Dette gjør oss i stand til å gi deg riktig råd og sikre at du får det du trenger.

“Hvordan kan jeg betale?”

Ved bestilling av utstyr krever vi betaling inn til vår konto i forkant av produksjon og utsending. Du kan betale via nettbank eller via Bankacess Vi utsteder faktura med moms.

“Når vil jeg motta min bestilling?”

For bestillinger på lager, kan vi ofte sende til deg samme dag og alle våre produkter kommer på paller. I noen tilfeller må vi produsere utstyret ved vår fabrikk for å tilpasse hurtigkobling osv. Vi sier vanligvis 1-2 uker produksjon og 1-2 uker transport, men i de fleste tilfeller skjer dette mye hurtigere. For å sikre en riktig levering, er det alltid viktig å gi oss en full leveringsadresse og postnummer hvor det vil være noen til stede for å signere for varene på dagtid.