viser
Items: 0 Totalt: Kr0.00
Valuta
EuroPound SterlingNorwegian KroneSwedish Krona

Samsvarserklæring


Klikk til
Samsvarserklæring

 

Alltid Billigst Garanti!

Garantier


Vi har 12 måneders garanti på skuffer

Klikk til garantiskjema
 

Kjøp og Salgsvilkår


Klikk her
 
Enter your email details

Betalingsmetoder


Hjem > Renskeskuff

Renskeskuff

Renskeskuffen er en modifisert graveskuff. Skuffen er konstruert spesielt for rensking av vegetasjon på fjell etc. Skjæret på skuffen er forsterket og blir produsert med HB500 stål. Skjæret er i tillegg fremskjøvet med 75mm.
 

 

Sliteriller er montert for ekstra beskyttelse mot slitasje. Sideribber og sideskjær er også produsert i høykvalitets stål levert av svenske og tyske stålprodusenter. S-fester er standard, men andre typer innfestninger er også tilgjengelig.

 

 

Grunnet god kvalitet til en veldig gunstig pris, selger vi nå utstyr for titalls millioner til Norge og resten av Europa. Vi har i de siste 7 årene designet utstyr inkludert graveskuffer med norsk fasong og får mye skryt for disse.

Vårt konsept er at vi skal levere nytt teknisk utstyr av god kvalitet til ‘bruktpris’. Dette kan vi gjøre fordi vi driver med salg direkte til kunder uten stor administrasjon og fordyrende kostnader. Vi bruker stålkvalitet etter norske krav. Utstyret leveres med S-grinder for norsk HK feste. Vi kan levere med mange andre grindtyper på forespørsel, inkludert tilpasning til engelske HK fester.


 

Tilleggsutstyr:

 
 

Bestill i dag – slik går du frem i 4 enkle steg:

1) Finn riktig skuffetype for din maskin

2) Bekreft link eller type hurtigkobling på din maskin i skjema ovenfor (S-grind er standard) Link Skjema.

3) Bestill ekstrautstyr som renskeskjær og ekstra tannsett i droppmenyen

4) Legg i handlevogn og betal med nettbank

 

Dersom du lurer på noe med link, innfestning eller trenger hjelp med bestilling, bruk da spørsmålsboksen til høyre – skriv på norsk eller engelsk og du vil få en rask tilbakemelding. Vi kan lage skuffene litt smalere eller litt bredere om du trenger: send mail til salg@hardlife.no