viser
Items: 0 Totalt: Kr0.00
Valuta
EuroNorwegian KronePound SterlingSwedish Krona

Samsvarserklæring


Klikk til
Samsvarserklæring

 

Alltid Billigst Garanti!

Garantier


Vi har 12 måneders garanti på skuffer

Klikk til garantiskjema
 

Kjøp og Salgsvilkår


Klikk her
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Betalingsmetoder


Kjøp og Salgsvilkår


Nytt utstyr:

Utstyret er som beskrevet i denne avtalen og/eller med bilder. Alt utstyr er solgt basert på mål oppgitt fra kunde og dette er kundes ansvar. Diagram eller skriftlig bekreftelse kreves. Slanger, koblinger osv. medfølger ikke utstyret bortsett fra når det er klart beskrevet i avtalen. 


Brukt anleggsutstyr:

Utstyret er som beskrevet i denne avtalen og med bilder og er solgt uten garantier. Utstyrer er fri for heftelser. Utstyret er å betegne som brukt anleggsutstyr med de slitasjer, feiler og mangler som kan forekomme på slikt utstyr i henhold til alder og prisklasse. Selger kan ikke vurdere om utstyret tilfredsstiller de krav som bruker måtte ha i sitt ervervsområde. Alt utstyr er solgt basert på serienummer og ikke på årsmodell da produsenter har forskjellige klassifiseringer. Manualer o.l følger normalt ikke med og må bestilles av kjøper og avhenger av tilgjengelighet. Maskiner selges uten tilstandsrapport og selger er ikke fagmann i beskrivelse av tekniske elementer.  


Generelt:

Priser er ekskludert forsikring og dette er kjøpers ansvar. Alt utstyr er å betrakte som profesjonelt anleggsutstyr og solgt for bruk i ervervsøyemed eller for videresalg. Salg er endelig og kan ikke oppheves uten begge parters samtykke. Kun betingelser beskrevet i denne avtalen er gyldige. Alle rettslige tvister vil foregå under selgers verneting. Klargjøring og Transport vil etter avtale bli organisert av selger på vegne av kunde. Selger tar ingen ansvar for forsinkelser som oppstår i forbindelse med levering av deler og reparasjoner i forbindelse med klargjøring. Selger har heller ikke ansvar for forsinkelser eller ved kansellering av land eller sjøtransport. Dersom intet annet er beskrevet i denne avtalen må utstyret betales i sin helhet før klargjøring og avsendelse. 


Eierskap og bruksrett:

Eiendoms og bruksrett til utstyret blir ikke overdratt til ny eier før beløpet er mottatt i sin helhet, dette inkluderer også transport og service kostnader som er rekvirert av kjøper.